0 artiklar, SEK 0
Frakt SEK 39
Till kassan »
BH & TROSOR BIKINI & BAD
Mina sidor | Leveransvillkor | Kontakta oss

BH-SKOLAN

Om du aldrig har mätt dig ordentligt, eller kanske har gjort det för länge sedan, skall du börja med att göra det  - NU!

 

Tänk på att din storlek förändrar sig beroende på vart i livet du är: tonåring under tillväxt, gravid, ammande, kvinna efter barnafödande, äldre, bröstopererad, mulligare m.m.

 

Titta på bilden och följ instruktionerna:

 

 

Mått 1: Omkrets runt bröstkorgen. Mät precis under bysten där din bh ligger an, måttbandet får inte glida ned, men skall sitta vågrätt hela vägen runt. Dra åt ordentligt, det är vanligt att man mäter för löst!

 

Mått 2: Omkrets över bysten. Ha gärna bh på när du mäter (ej push-up eller minimizer) och mät över bysten på det fylligaste stället. Måttbandet får inte skära in, men inte heller glida ned.

 

Modell och material kan göra att storleken varierar. Vi försöker att alltid tipsa dig om de enskilda modellerna är stora eller små i storlekarna. Om du beställer hem fel storlek skickar vi kostnadsfritt ut en ny till dig!

 

Inte alla leverantörer är helt överens om kupstorlekarna...

 

Är det svårt? Kontakta oss så hjälper vi dig. Om du har en bh som sitter bra, berätta vilket märke det är och vilken storlek du i den - så tipsar vi dig!

 

 

Läs mer

Kontakta oss

Telefon: 0322 - 22 20 40

 

kontaktaoss@bhteamet.se

Kontaktformulär

 

Norra Skogskärrsvägen 5

441 95 Alingsås

Se karta

 

Nyhetsbrev

Få nyheter och erbjudanden direkt i din inkorg! Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Börja prenumerera

Besök vår butik

Boka utprovning med certifierad BH-utprovare. Vi har ett stort lager hemma och ger dig måna valmöjligheter!

Läs mera här!

Handla tryggt