0 artiklar, SEK 0
Frakt SEK 39
Till kassan ยป
BH & TROSOR BIKINI & BAD
Mina sidor | Leveransvillkor | Kontakta oss

Bh & Trosor

Bikini & Bad

 

Hos oss hittar du garanterat rätt behå!
Bh & bikini i stora storlekar online

 

 

Hos Bh Teamet kan du köpa bh och bikini i stora storlekar online. Oavsett om du letar bh till vardag eller fest, amningsbh eller sportbh, har vi ett stort utbud för omedelbar leverans, så att du snabbt kan få hem dina nya varor. Sök på din storlek för att enkelt få fram alla bh-modeller, bikini, baddräkter och tankini som passar just dig.

 

Stora storlekar

 

Vi är specialister på behå och bikini i stora storlekar och erbjuder mycket att välja på för dig som vanligtvis kan ha svårt att hitta underkläder som passar. Bh Teamet erbjuder kupor i storlekarna D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N och O.

 

 

Snabba leveranser

 

Vi har alla varor i lager så att du snabbt kan få hem dina nya underkläder eller badkläder. Beställer du vardagar innan kl 13 så skickar vi ditt paket samma dag!

 

 

Stort utbud

 

Hos oss har du massor att välja på, trots din stora byst! Vi har ett har ett stort utbud av behå och bikini för alla åldrar och smaker, allt från balconetter och push-up till amningsbh och sportbh. Använd sökfunktionen för att se vad vi har i just din storlek!

 

Välkända varumärken

 

Bh Teamet erbjuder några av världens bästa varumärken, så som Freya, Fantasie, Elomi, Wacoal och Triumph. Vi har valt att arbeta med märken av hög kvalitet som är bekväma, har lång livslängd och håller måttet för dig med en större byst.

 

 

Experter på bh och bikini

 

Bh Teamet är experter på bh och bikini i stora storlekar. Vi har själv testat alla våra produkter och kan hjälpa dig hitta rätt i vårt stora utbud. Vill du prata med en expert kan du ringa oss på 0322 - 22 20 40 eller skicka ett mejl till kontaktaoss@bhteamet.se. Du kan även boka en tid för utprovning i vår butik.

Läs mer

Kontakta oss

Telefon: 0322 - 22 20 40

 

kontaktaoss@bhteamet.se

Kontaktformulär

 

Norra Skogskärrsvägen 5

441 95 Alingsås

Se karta

 

Nyhetsbrev

Få nyheter och erbjudanden direkt i din inkorg! Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Börja prenumerera

Besök vår butik

Boka utprovning med certifierad BH-utprovare. Vi har ett stort lager hemma och ger dig måna valmöjligheter!

Läs mera här!

Handla tryggt