Om Bh Teamet

BH Teamet är en e-handelsbutik med bh- och badmode i storlekarna 60-100 med kupor upp till "O"

Bakgrund

I våra familjer och släkt finns det bröst i alla storlekar och former. När vi letar efter en bra bh går det inte att kliva in på H&M eller Lindex - våra storlekar finns inte där. Vi har höga krav på hur en bh skall sitta och kännas - inga kompromisser!

Hos BH Teamet skall det finnas något att välja på!

Det var en gång...

Under ett besök i England försåg vi oss med bh:ar i en butik som mätte oss, klädde oss och berättade för oss vad vi skulle tänka på vid bh-köp. Väl hemma i Sverige gick vi med vår nya vetskap på Internet-jakt efter något som passade ... men åh så svårt att hitta! Och vad gällde bikinitoppar var det näst intill omöjligt! Jo vars - enskilda bh:ar i vår storlek hittade vi, men inget större urval.

Man vill ju ha valmöjligheter! Vi har ju inte alla samma tycke och smak.

Affärsidén var född

Därför finns nu BH Teamet!

Vår målsättning

Vi vill ge dig möjlighet att kunna välja olika modeller, kupa D till O skall inte begränsa dig till 1 bh! Du skall kunna hitta bh:ar och badmode i storlekarna från 65 -95/100 med kupor upp till ...K,L,M,N,O. Du skall dessutom få tillgång till ett urval av ammningsbh:ar och sportbh:ar.

Vill du komma på besök?

Vi har ingen "riktig" butik där du kan gå runt och titta - det är kontor och lager. Men vi har provrum och du kan boka en tid för utprovning, vi hjälper dig med både bh och badkläder! Vi har inte så mycket i A-C kupa, men från D-kupa och uppåt finns det massor!


Charlotte Kjellberg
Teamledare

BH Teamet ägs och drivs av:

BH Experten Sweden KB
Norra Skogskärrsvägen 5
441 95 Alingsås

Organisationsnummer:
969789-1043

Företaget innehar F-skatt.

Kundservice: kontaktaoss@bhteamet.se

Inga produkter matchar den valda filtreringen